Cégünkről, röviden

Az akkreditált vízlabor a Regionális Informatika Kft. (Reg-Info Kft.) 1992-ben bejegyzett, magyar tulajdonú családi vállalkozás egyik üzletága, amelyet szüleim alapítottak. A laboratórium alapjait édesapám, dr. Langer Antal vegyészmérnök-gyógyszerész hozta létre és vezette.

A cég fő tevékenysége a teljes körű vízvizsgálat szolgáltatás (kémiai, bakteriológiai, mikroszkopikus biológiai, egyéb vizsgálatok), valamint a legionella vizsgálat és kockázatfelmérés.

Fontos kiemelni, hogy laboratóriumunk tevékenysége 2005 óta a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által folyamatosan akkreditált. A vizsgálataink eredményeit a hatóságok és az üzleti partnerek egyaránt elfogadják.

A Reg-Info Kft. a megrendelőkkel olyan üzleti kapcsolatot kíván fenntartani, amely során számíthat jövőbeni megkeresésükre. A laboratórium vezetője felelősséggel vállalja az elvégzett vizsgálatok szakmai helyességét és minőségét, a vizsgálati eljárások pontos és lelkiismeretes végrehajtását. Megrendelőink adatait és a vizsgálati eredményeit bizalmasan kezeljük.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

Langer Katalin, ügyvezető igazgató

Állandó megrendelőink, partnereink

Sportuszodák

Közfürdők

4-5*-os szállodák

Fitness centrumok, lakóparkok

Fesztiválok

Habilitációs intézetek

Oktatási intézmények, óvodák, bölcsődék, babauszodák

Nagykövetségek

Ipari üzemek

Uszodatechnika és víztisztító berendezések forgalmazói

Beruházók, épületgépészeti kivitelezők
(Műszaki átadás előtti vízvizsgálat)

Induló vállalkozások ÁNTSZ által kötelezően előírt vízvizsgálata

Létesítmény üzemeltetők, karbantartók

Ásványvíz palackozók

Kútfúrók

Egyedi medencék, pezsgőfürdők, jakuzzik

Társlaborok

ÁNTSZ Intézetei