Kémiai összetevők

Bakteriológiai vizsgálatok

Mikroszkópos biológiai vizsgálatok


Kútvíz vizsgálatok

A fúrt kutak vízminőségét a vízadó réteg típusa, mélysége alapvetően befolyásolja. Egyes helyeken már 30 méter mélyen is találhatnak védett rétegvizet, szerencsétlen esetekben azonban akár 50 méter mélyről is csak talajvíz minőségű víz kinyerése lehetséges. Az egyes kémiai összetevők koncentrációja könnyen változhat (mezőgazdasági tevékenység, csapadék mennyisége, ipari tevékenység a közelben). Komoly egészségügyi kockázatot, fertőzésveszélyt jelent a kút bakteriális elszennyeződése is (kútakna kialakítása, kút kialakítása, a szomszéd derítőjének állapota, stb.), amit munka- és költségigényes, átfogó fertőtlenítéssel orvosolhatunk.

Kerülje a felsleges kockázatot: családja és saját egészsége érdekében bízza képzett szakemberekre a kútfúrást, és ellenőriztesse kútvizét rendszeresen akkreditált laboratóriumunkkal!